logo_NEW.PNG

JOUW DESKUNDIGE RUIMTEBESCHERMER

Wij werken enkel met professionele producten die goedgekeurd zijn door het FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu in het kader van de bestrijding van het coronavirus. We volgen stipt alle voorgeschreven veiligheidsvoorschriften.

De overdracht van het virus dat COVID 19 veroorzaakt, gebeurt niet alleen door druppels die vrijkomen bij het niezen en het hoesten enerzijds, maar ook door het contact met besmette oppervlaktes anderzijds.De producten die wij gebruiken zijn specifiek PT2-gecertificeerd voor de desinfectie van oppervlakten in de bestrijding van COVID 19.
 

Tijdens een afspraak ter plaatse - mits stipte naleving van alle veiligheidsvoorschriften - voeren we een gratis expertise uit. We maken hands-on een vrijblijvende offerte op en plannen bij goedkeuring de behandeling in.

 
 

Kwaliteit

Wij werken alleen met gediplomeerde vakmensen en met professionele, gecertificeerde producten.

Service

We staan graag klaar voor onze klanten, dit nemen we echt letterlijk. 24/7 Staan we voor jullie paraat.

DISCRETIE

Wij werken discreet en bieden de mogelijkheid om de behandeling buiten de kantooruren te laten uitvoeren.

TRANSPARANTIE

Wij kunnen digitaal of op papier een bewijs van desinfectie afleveren dat u aan uw klanten of medewerkers kunt laten zien.

ONZE EXPERTISE

We desinfecteren uw ruimte aan de hand van professionele fogging of verneveling, een techniek die we zowel voor particuliere als professionele ruimtes kunnen toepassen.

Door de fogging methode wordt het desinfectiemiddel de ruimte in geblazen en blijft het lange tijd in de lucht rondzweven waardoor het product op alle voorwerpen, kieren en op plaatsen terechtkomt waar men nauwelijks aankan. Dit is een snelle en uiterst doeltreffende manier om de volledige ruimte en alles wat in de ruimte aanwezig is te desinfecteren.

Deze methode is daarom geschikt voor onder meer woningen, scholen, kinderdagverblijven, kantoren, praktijkruimtes, hotels, winkels, horeca- en voedingszaken of voertuigen.  

 
SERVICE 24/7 VOOR BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN

Wij kunnen instaan voor een professionele desinfectie volgens de noden van uw bedrijf. Opent uw bedrijf terug na sluiting? Krijgt u dagelijks veel klanten over de vloer? Wilt u uw winkelkarren en -rekken desinfecteren? Werd een kind ziek in uw school of kinderdagverblijf? Wij passen onze service aan en desinfecteren kleine en/of grote oppervlaktes wekelijks, dagelijks of meerdere keren per dag. Ook voor het desinfecteren van uw thuisomgeving kunt u bij ons terecht.

 
 

BESCHERM JE OMGEVING EN JEZELF

Het is van groot belang om grondig te desinfecteren.  De verspreiding van het coronavirus te vertragen. Een correcte en professionele desinfectie beschermt je omgeving en jezelf.

CONTACT

Zeedijkweg 32, 8210 Zedelgem

0471/ 677 817

 

Houtwormexpert - West-Vlaanderen